FORUM OPĆINE RAKOVEC

NK Rakovec

Teme vezane uz općinu Rakovec

NK Rakovec

PostPostao/la fan dana 28 lis 2009, 18:11

Mislim da bi mogli početi raspravljati i o temi nogometnog kluba,iz tog razloga sam započeo ovu temu.
Nogometni klub Rakovec možemo reći da organizacijski i natjecateljski bolje rezultate nikada prije nije postizao,kada se usporedimo sa bilo kojim klubom iz naše okolice daleko smo ispred njih u čemu nam pomaže Opčina Rakovec i razni sponzori.

Trenutačno je u klubu oko 100 aktivnih igrača kroz četri selekcije (pioniri,kadeti,seniori i veterani) koji se trenutačno bore za sam vrh ljestvice u svojim ligama.

Ciljevi nk rakovca u ovoj natjecateljskoj sezoni po selekcijama:

PIONIRI
-okupljanje djece sa našeg područja kako bi klub mogao u budučnosti mogao dobivati kvalitetne igrače iz svog pogona.
-ponoviti plasman iz prošle sezone(prvaci) i finale kupa NS Vrbovec
Kako bi se ostvarili ovi rezultati klub je angažirao trenere (Neven Grežina i Ante Živko) sa čijim radom je uprava kluba vrlo zadovoljna, a to pokazuje i odaziv igrača pionirske momčadi na treninge.
Također treba pohvaliti nekoliko igrača pionirskog sastava na koje bi se trebali ugledati igrači svih selekcija NK Rakovca zbog njihovog odnosa prema klubu,treningu,utakmicama i suigračima (Ivan Šipuljak ml,Bruno Benc,Alen Novoselec,Lovro i Ivan Prelec)

KADETI
-napredak u kvalitativnom nogometnom odgoju
-plasman među prva tri mjesta lige kadeta NS Zagrebačke županije

SENIORI
-plasman u viši rang natjecanja (1 ili 2 mjesto)
-selekcija igrača za iduću sezonu

VETERANI
-primarni cilj zadržavanje svih bivših prvotimaca u selekciji veterana i u radu kluba.

Zadovoljsto uprave kluba je u tome što su svi navedeni ciljevi realni , ostvarivi i trenutačni rezultati idu tome u prilog.
Posebno zadovoljstvo je u tome što su utakmice Rakovca najposječenije u svim kategorijama,a posebno u seniorskoj gdje nas i u gostujučim utakmicana prati veliki broj naših navijača.

Za kraj vas samo mogu zamoliti da nas komentirate ili predlažete kako bi klub napravili još boljim.

Pozdrav,
BP
fan
početnik

Re: NK Rakovec

PostPostao/la fan dana 30 lis 2009, 17:10

Pozdrav,

sada bi počeo pisati o problemima koji se javljaju u nk rakovcu!!!!
Kako se primiče kraju ova polusezona ima nezadovoljnika koji u prvom redu među igračima koji trenutačno nisu u prvih 11, svojim komentarima prigovaraju i omalovažavaju svoje suigrače kako bi tim sredstvima ostvarili svoj cilj.
Kao prvo želim im poručiti da je prošlo vrijeme kada se igralo da bi se igralo,trenutačno se traži rezultat i svi se trebaju podrediti tome i ako se tome ne mogu podrediti mogu slobodno napustiti klub bez ikakvih zamjerki od strane uprave kluba.
Iste lako možemo zamjeniti sa nekoliko kadeta koji su kvalitetom i iznad njih.

Bok,

BP
fan
početnik

PostPostao/la poker dana 03 stu 2009, 16:32

Pozdrav,

U potpunosti se slazem sa svime gore navedenim kao i sa nacinom razmisljanja postovane Uprave koja je u vrlo kratkom vremenskom periodu uzigla klub na puno profesionalniji nivo u svakom podrucju djelovanja kluba kao nogometnog centra opcine Rakovec. Pozitivna stvar za klub je svakako sto je dobio i svoj dio prostora na sluzbenim stranicama opcine makar samo na forumu. Smatram da je jako bitno da se zainteresiranim osobama kao i onima koje nemaju previse povjerenja u projekt razvoja Nk Rakovca pruzi mogucnost da imaju uvid u sve vec napravljeno u klubu sto se ne moze vidjet samo dolaskom na utkamice, isto tako smatram da bi bilo dobro, ako je moguce, naravno, da se objave i buduci planovi kluba kako bi ljudi mogli steci dojam u kojem smjeru se krece buducnost kluba.

Drugi dio komentara bih posvetio napisu o problemima nezadovoljnika na klupi koji navodno pokusavaju destabilizirat momcad svojim komentarima.Iz gore navedenog teksta moguce je zakljucit samo jedno, a to je da u momcadi postoji nedodirljiva jedanajstorka, a svi ostali igraci su u momcadi samo da bi popunili kvotu igraca dok se mladi talenti ne razviju, a nakon toga ce im se podjelit ispisnice jer ne zadovoljavaju visoke standarde NK Rakovca-ne vjerujem u to. Ne slazem se sa ovakvim nacinom rjesavanja problema, ako zaista postoji problem to bi se trebalo rijesit unutar cetiri zida svlacionice izmedu svih igraaca i trenera bez ijednog tijela Uprave sto je toliko naglasavano na pocetku sezone. U gore navedenom tekstu je isto tako trebalo reci da na klupi ima igraca koji kvalitetom zasluzuju biti u prvoj postavi. U tom kontekstu spomenuo bih i trenerove rijeci uoci pocetka nadam se veoma uspjesne sezone jer na kraju krajeva svi mi zelimo klubu sve najbolje. Na pocetku sezone naglasavalo se da ce najvaznija cinjenica u odabiru prve momcadi biti redoviti treninzi i korektno ponasanje. Teorija koja je lijepo zvucala, ali koja je isto tako pala u vodu nakon samo nekoliko utakmica. Naravno da ima nezadovoljnjih igraca, to je nogomet, neki su nezadovoljni sa razlogom neki bez razloga, a neki su nezadovoljni cijeli zivot. Isto tako smatram da nije rjesenje odmah gurnut nekom ispisnicu u ruke. Oni nisu u tom klubu radi neke koristi, novaca ili neceg treceg. Postoji nesto vise od samog nogometa , a to je ljubav prema nogometu, prijatelji s kojima se svakodnevno druzimo bas radi tog nogometa i kluba. Na kraju nemojmo zaboravit da ta djeca, mladez, ljudi su u tom klubu od malih nogu i ne zele glupu ispisnicu, u najgorem slucaju samo zele priliku da pomognu klubu u ustavrivanju ciljeva..
poker
početnik

PostPostao/la fan dana 11 stu 2009, 10:25

Pozdrav svima,

pa da se dotaknem ponovo "nezadovoljnika " i kočenja razvoja mladih talenata!

Koliko je poznato klub od ove sezone ima i kadetsku ekipu i kroz tu ekipu očekujemo dobiti kroz godinu ili dvije još barem 5-7 igrača za seniorsku momčad,a već sad 3-4 igrača mogu konkurirati za seniorsku momčad kao što su pokazli u nekim prijateljskim utakmicama seniorske ekipe.
Naš cilj je sastaviti momčad od tih igrača,a sve ovo se radi da ti igrači ne moraju igrati u ovoj najnižoj ligi nego im obezbjediti rang više koji financijski košta isto koliko i ovaj.
I zato je primarni cilj ove sezone uči u viši rang natjecanja!

I na kraju bi naglasio da su seniorska i pionirska ekipa od ovog kola na vodečim pozicijama,a kadeti su završili polusezonu na vrlo dobrom 4.mjestu mada je moglo i puno bolje

Pozdrav
fan
početnik

PostPostao/la fan dana 11 stu 2009, 16:32

Nastavak

Klub se nikoga ne odriće niti ne tjera iz kluba samo je bitna razlika u tome što su do sada POJEDINI igrači iskorištavali neambicioznost kluba.
Slažem se da neke probleme treba rješavati unutar kluba između igrača,trenera i možda uprave. Ali ti svi problemi proizlaze iz povrijeđene taštine ,barem tako mislim... možda griješim!?
Trenutačno trener ima rezultat, a rezultat daje za pravo treneru da određuje sastav pa se zato i kaže da se SASTAV KOJI POBJEĐUJE NE MIJENJA!!!!
Da sam igrač ako bi mi ekipa pobjeđivala do kraja i ja bi sjedio na klupi svaku utakmicu.
Iduće polusezone najveći problem za igrače će biti ulazak među prvih 18 igraća ,a ne među 11 kao do sada iz razloga što će klub davati priliku i minutažu kadetima sa pravom nastupa tako će za prvih 11 seniorske ekipe konkurirati 25 igrača pa se mili moji izvolite izboriti za svoje mjesto pod suncem!!!!!!!

Iako ima nekih nesuglasica moram pohvaliti cijeli sastav seniorske ekipe pogotovo zbog zadnje utakmice protiv Hrebinca kada su svi igrači disali zajedno sa navijačima(posebno kadetima) koji su svojim navijanjem podigli derbi na još jednu višu ili bolje reći užareniju razinu!!!!
Sve to se isplatilo pošto je Rakovec preuzeo vrh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pozdrav,

bp
fan
početnik

PostPostao/la fan dana 18 stu 2009, 16:30

Poštovani nogometaši i navijači NK Rakovca,

Kako ne bi morao pojedinačno objašnjavati razloge svoje ostavke na mjestu predsjednika nog.kluba ovako je najbolje,pa koga zanima neka si pročita.
Razlog moje ostavke je napad na mene kao predsjednika nk Rakovec tako i privatne uvrede koje plasiraju određeni ljudi. Ne želim se srozavati na njihov nivo komunikacije koje graniči sa zdravim razumom...
Optužbe koje plasiraju ti ljudi odnose se na moj "nerad" u klubu jer po njihovom nisam ništa doprinio ovome klubu i nisam sposoban za vođenje kluba jer sve rade drugi ljudi u klubu.

Kao odgovor na to mogu im reći samo da klub u svakom pogledu stoji bolje nego ikad,a što se tiće mog nerada to je moja sposobnost uređivanja kluba i dodjeljivanja zadataka kako bi sve funkcioniralo i mogu si uzeti za shodno tome samo nadgledati i koordinirati sa ljudima zaduženim za pojedine segmente. Kao predsjednik imam to pravo!!!
Ali ipak sam kod svake akcije zasukao rukave odradio svoj dio posla i pogledao 90% utakmica i treninga svih selekcija u NK Rakovcu kako bi ispravio neke nedostatke u koliko se jave.

Kao viziju kluba koju sam imao prije četri godine mogu reći da sam ju ostvario skoro 100% uz veliku pomoć i nesebično odricanje nekolicine ljudi iz uprave kluba.
Mogu se ponositi idejom o osnivanju podmlatka NK Rakovca zajedno sa Vladom Pajur,Damirom Baček iako nisu svi bili oduševljeni tom našom idejom pa i mi sami nismo bili uvjereni u uspjeh,sad kada pogledamo to je najbolji potez od osnutka kluba!!!

1.Osnivanje pionira (ostvareno) uz osvojeno prvenstvo
2.Osnivanje kadeta (ostvareno)
3.Ekipiranje seniorske ekipe za plasman u viši rang natjecanja(50%ostvarenog trenutačno 1. mjesto)
4.Uređenje pom.terena,prostorija...

Nadam se da će seniorska ekipa ostvariti plasman u viši rang čime bi mogao reći da je ostvareno sve što smo mislili u ovih nekoliko godina razvoja kluba.
Za kraj bi poručio dušebrižnicima neka se prihvate posla i pokažu kako bi to trebalo voditi klub i svakim danom ga činiti većim i boljim,a ja ne namjeravam destabilizirati klub i ljude u klubu iz nekih bolesnih razloga znanih sam njima.

Eto ovo je moje sažeto objašnjenje ostavke!

Puno uspjeha daljnjem radu kluba,

bp
fan
početnik

PostPostao/la admin dana 20 stu 2009, 18:39

Pozdrav svima...

Ja ne igram nogomet, niti sudjelujem u izgradnji NK Rakovca, ali sigurno mogu govoriti o onome što vidim kad dođem na treninge ili se slučajno nađem na nekim sjednicama NK Rakovca... Mogu slobodno reči da je Branko uz pomoč njegovih ljudi puno pomogao "izgradnji" NK Rakovca ovakvog kakav je danas, a to je profesionalni rad kako na sjednicama i sastancima tako i treninzima koji su me ostavili bez riječi kada sam ih dolazio gledati... Stalno spominjem treninge, a to je zato jer se tek tamo vidi koliko se truda ulaže u NK Rakovec i u njegovu mladež...
S ekipama se postupa krajnje profesionalno, a to sam pogotovo primjetio na treninzima "KADETA" gdje mlade nade treniraju punom parom uz pomoć trenera Nevena Grežine i Ante Živka s Prelec Brankom na čelu... nažalost drugim ekipama ne mogu puno govoriti jer na njihovim treninzima nisam bio ali vjerujem da su isto tako dobri s obzirom na ovosezonske rezultate!

...ti treninzi su toliko profesionalni da je čak nekolicina na jednom treningu udaljena iza ograde s djela igrališta gdje se "NIJE" treniralo da nebi ometali igrače...

Dobro, šalu na stranu...
Vjerojatno svi već dobro znaju da je Branko podnio ostavku i da najvjerojatnije odlazi s mjesta predsjednjika ukoliko ga netko ne "urazumi", a nadam se da hoće! Jedino bi mi bilo žao da jedan takav "pogon" koji sad već radi punom parom i koji je usklađen na jednom visokom nivou propadne... Ja sam se osobno našao u isto takvoj situaciji ali u drugoj udruzi i vjerujte mi da nije lijepo kada jedna kvalitetna i jako cijenjena bilo udruga ili klub sa vrha padne skoro na dno...

...Tomislav Ledinski je otvorio grupu na facebooku gdje skuplja članove koji su za da Branko ostane ili bar dobro razmisli da ostane predsjednjik NK Rakovca...

http://www.facebook.com/#/group.php?gid ... 606&ref=ts

Pozdrav
T.Š.
kad narastem bit ću administrator
admin
Site Admin

PostPostao/la fan dana 09 lip 2010, 13:23

Poštovani,

u ime nogometnog kluba Rakovec čast mi je i ovim putem obavijestiti stanovnike opčine Rakovec o fantastičnim rezultatima NK Rakovec u sezoni 2009/10.

Nogometni klub Rakovec je u seniorkoj konkurenciji osvojio prvo mjesto i ulazak u viši rang natjecanja što je bez premca najveći uspjeh u povijesti kluba sa samo dva poraza u cijelom prvenstvu.
Također kroz ekipu se profiliralo i nekoliko kadeta koji su postali stalni članovi seniorske ekipe posebno treba napomenuti Dominika Baček koji je samo 16 godina sa velikim radom i zalaganjem stalni član prvih 11.
Uz navedeni uspjeh u prvenstvu klub se plasirao i u finale Kupa NS Vrbovec gdje ih dočekuje NK Croatia iz Nove Kapele te i u toj utakmici imamo realne šanse za osvajanje i tog trofeja.

Kadetska selekcija je završila prvenstvo na odličnom 4.mjestu iako smo mišljenja da je realno bilo i treće mjesto dohvatljivo ,ali zadovoljni smo i time rezultatom i zahvaljujemo se kadetima na tome.

Pionirska selekcija zaslužuje posebnu pohvalu jer ostvaruju rezultate iznad očekivanja navijača pogotova iz razloga što je večina igrača nakon prošlogodišnjeg prvenstva prešla u kategoriju
kadeta te se prognozirala sredina tablice.
Iako u prosjeku i dvije godine mlađi od svojih konkurenata prvenstvo su završili na prvom mjestu i plasmanom u finale kupa kao i prošle sezone.
Posebno treba istaknuti da je ova selekcija u svakom slučaju najveći dobitan kluba i našeg kraja
jer trenutno selekcija broji oko 30 igrača i taj se broj povečava iz dana u dan.
Također treba zahvaliti treneru Nevenu Grežina na zalaganju i radu sa tom selekcijom kao i ljudima koji su brinuli o njima.

Posebna zahvala našim navijačima koji su se vratili na nogometno igralište te pratili i navijali za sve naše selekcije.

Na kraju se mogu zahvaliti Opčini Rakovec na pomoči koju nam pruža kako bi ovaj klub održali na nogama,a nadam se da čemo rezultatima veseliti navijače našeg kluba koji može trenutno poslužiti kao primjer svim klubovima u našoj okolici.

Pozdrav,

fan
fan
početnik

PostPostao/la fan dana 10 lip 2010, 23:29

Poštovani,

u subotu pozivamo sve zaljubljenike u nogomet da dođu na nogometnu utakmicu pionira u 16.00 sati kako bi uveličali dodjelu pehara i medalja za naše pionire koji su ponovili uspjeh iz prošle godine te osvojili prvenstvo i plasirali se u finale kupa iako su možemo reći u prosijeku mlađi 2 godine od svojih konkurenata.

Također u utorak u 14.00 na stadionu Vrbovec igraju finale kupa protiv NK Vrbovec, a u 18.00 naša seniorska ekipa također igra finalnu utakmicu kupa protiv NK CROATIA iz Nove Kapele.
Eto iz priloženog možemo vidjeti kakav je uspjeh postigao u ovoj sezoni,nadamo se da će barem jedna naša ekipa uzeti i pehar pobjednika kupa.

pozdrav,

fan
fan
početnik

Natrag na Općina Rakovec

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.