Mislim da bi mogli početi raspravljati i o temi nogometnog kluba,iz tog razloga sam započeo ovu temu.
Nogometni klub Rakovec možemo reći da organizacijski i natjecateljski bolje rezultate nikada prije nije postizao,kada se usporedimo sa bilo kojim klubom iz naše okolice daleko smo ispred njih u čemu nam pomaže Opčina Rakovec i razni sponzori.
Trenutačno je u klubu oko 100 aktivnih igrača kroz četri selekcije (pioniri,kadeti,seniori i veterani) koji se trenutačno bore za sam vrh ljestvice u svojim ligama.
Ciljevi nk rakovca u ovoj natjecateljskoj sezoni po selekcijama:
PIONIRI
-okupljanje djece sa našeg područja kako bi klub mogao u budučnosti mogao dobivati kvalitetne igrače iz svog pogona.
-ponoviti plasman iz prošle sezone(prvaci) i finale kupa NS Vrbovec
Kako bi se ostvarili ovi rezultati klub je angažirao trenere (Neven Grežina i Ante Živko) sa čijim radom je uprava kluba vrlo zadovoljna, a to pokazuje i odaziv igrača pionirske momčadi na treninge.
Također treba pohvaliti nekoliko igrača pionirskog sastava na koje bi se trebali ugledati igrači svih selekcija NK Rakovca zbog njihovog odnosa prema klubu,treningu,utakmicama i suigračima (Ivan Šipuljak ml,Bruno Benc,Alen Novoselec,Lovro i Ivan Prelec)
KADETI
-napredak u kvalitativnom nogometnom odgoju
-plasman među prva tri mjesta lige kadeta NS Zagrebačke županije
SENIORI
-plasman u viši rang natjecanja (1 ili 2 mjesto)
-selekcija igrača za iduću sezonu
VETERANI
-primarni cilj zadržavanje svih bivših prvotimaca u selekciji veterana i u radu kluba.
Zadovoljsto uprave kluba je u tome što su svi navedeni ciljevi realni , ostvarivi i trenutačni rezultati idu tome u prilog.
Posebno zadovoljstvo je u tome što su utakmice Rakovca najposječenije u svim kategorijama,a posebno u seniorskoj gdje nas i u gostujučim utakmicana prati veliki broj naših navijača.
Za kraj vas samo mogu zamoliti da nas komentirate ili predlažete kako bi klub napravili još boljim.
Pozdrav,
BP