OBAVIJEST O IZDAVANJU E PROPUSNICA

Od 6. travnja 2020. godine na snagu stupa obavezno korištenje e-Propusnica. Stožer civilne zaštite Općine Rakovec izdaje e propusnice u svrhu napuštanja mjesta prebivališta iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština.  

 

Propusnicu je potrebno zatražiti preko sustava e propusnice na sljedećoj adresi: https://epropusnice.gov.hr te će ista, ukoliko bude odobrena, izravno pristići na Vašu e-mail adresu. Svi naši stanovnici koji nisu u mogućnosti zatražiti propusnicu na takav način i dalje će moći poslati zahtjev elektronskim putem na e-mail adresu: opcina-rakovec@rakovec.hr ili ručno popuniti obrazac zahtjeva koji mogu preuzeti na web stranici www.rakovec.hr ili u prizemlju općinske zgrade radnim danom (ponedjeljak-petak) u vremenu od 8:00 do 10:00 sati. Za dodatne informacije kontaktirajte brojeve: 01-2798-005, 099-80-66-564.

 

Nakon što Zahtjev ispunite isti ostavljate na predviđenom mjestu u prizemlju kojeg će dežurni član Stožera civilne zaštite Općine Rakovec preuzeti. Zahtjev će Stožer obraditi u roku 24 sata, te se Propusnica može podići sljedeći radni dan u vremenu od 8:00 do 14:00 sati na mjestu predaje zahtjeva dan prije. Molimo da se poštuje procedura zaprimanja Zahtjeva, te da se održava socijalna distanca najmanje razmak 3 m, upotreba dezinfekcijskog sredstva na ulazu, te ostale mjere zaštite, ako po istu dolazite osobno.

VAŽNO je planirati predaju zahtjeva dan prije nego što vam je potrebna e – propusnica.

 

Molimo Vas, propusnicu zatražite isključivo zbog nužnih obiteljskih razloga!

Zahtjev za izdavanje ePropusnice skini ovdje